SmartSupps - nytt og billig kosttilskudd

Er du klar for et produkt som ligger 20-30% under markedsprisen, men allikevel leverer kosttilskudd uten å gå på kompromiss med kvalitet? FYSIOTRIM1 AS lanserer nå SmartSupps i sitt supplement av kosttilskudd.

Gamle skal også svette!

Trodde du gamle damer helst bør sitte til pynt, tar du grundig feil! Les sammendraget fra en artikkel fra forskning.no som forteller oss at det man tilskriver alderdommen ofte skyldes manglende bruk av kroppen. Derfor er det viktig at eldre mennesker bruker kroppen aktivt og trener regelmessig.

Friskliv treningsgrupper

I samarbeid med frisklivssentralen i Overhalla kommune har FYSIOTRIM1 AS startet opp to treningstimer i uka som er beregnet for deg som ønsker å endre vaner når det gjelder fysisk aktivitet. Dette er et lavterskeltilbud der alle kan delta, uansett fysisk form!

NY NETTSIDE!

De nye sidene er utarbeidet av firmaet iBooking, som har spesialisert seg i å lage bransjetilpassede web-sider til treningssentre. Dette gir våre medlemmer en bedre og mer oversiktlig og funksjonell nettside. Innmelding, avtalegirosignering og time booking for saltimer vil nå bli tilgjengelig via våre nettsider hele døgnet! Du kan selvsagt også gjøre dette i åpningstiden i resepsjonen.

Vi håper de nye sidene faller i smak, og er det noe du lurer på eller syns vi burde forbedre så gi oss tilbakemelding på det!
Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.

FYSIOTRIM1 AS Mølnvegen 8, 7863 Overhalla
Telefon: 90 52 53 74

Nettsted levert av ibooking.no.